Waar het begon...

Wij zijn Luc en Tobian, trotse oprichters van het merk Woofies. Onze passie voor gezondheid begon drie jaar geleden met de oprichting van Luto Supplements B.V. (www.luto-supplements.nl), een bedrijf gericht op gezondheid voor mensen. Samen hebben wij Luto Supplements laten uitgroeien tot een prachtig bedrijf met onze uitgebreide kennis over gezondheid.

Toen we een enorme overlap zagen tussen onze eigen gezondheid en die van onze trouwe viervoeters, wisten we dat we hier meer mee moesten doen. Weg met de oude, traditionele hondensupplementen die niet lekker zijn! Wij wilden heerlijke, functionele hondensnacks produceren, gemaakt in Nederland.

Wij zijn vastberaden om de beste kwaliteit hondensupplementen op de markt te zetten voor een eerlijke prijs.

Productie in Nederland

Bij Woofies hechten we enorm veel waarde aan kwaliteit en transparantie. Daarom worden al onze producten in Nederland geproduceerd, in samenwerking met een diervoedingsexpert. Door deze samenwerking kunnen we de best mogelijke kwaliteit waarborgen voor onze heerlijke en functionele hondensnacks.

Wij geloven in volledige transparantie over de ingrediënten die we gebruiken. Daarom vermelden we altijd de actieve ingrediënten en hun exacte hoeveelheden op de verpakking. Zo weet je precies wat je beste vriend krijgt, en kun je erop vertrouwen dat je hond alleen het beste krijgt. De gezondheid van je hond is immers van het grootste belang.